IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 8, 2009

Korang..tolong...

suspennn jek...

ari ni aku tak tau nk update ape..agak sunyik nampaknye blog ini..
ari ni aku lebih menjelajah blog korg..
aku kering idea ari ni...nak update karangan bergambar pun kurang ade gambar nye..
kang aku update pasal menu lunch aku yg sehat korg bosan plak??
bosan ke korg??? kang ckp blog aku ni makanan je manjang


ade idea tak aku nk update ape??
korg tag la aku :p

atleast ade gak aku nk update
hahahaha tak malo btol mintak org tag

11 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kita duk nunggu2 entry blog ko ari nie .. heh ..heh ... kadang2 kita pun x der idea nk karang apa dlm blog .. sudahnya menjenguk blog kawan2 lelain smp pengsan ;-)

helena's said...

ntah saye pon tunggu2,,ekeke pe kate kaksyana cite sikit cerite sebelum kawen,cane leh jumpe..cane lak leh kawen,eh bole ke tanye camtu???hape da cikhel..
hah takpon tunjuk gambo kawen..ha nak nengok,nak nengok!!buleh laaa nakla nak laaaaa,,plissss

Mamamanja said...

jongos jerk entry ko nih :p

siap suh org tag lagi

Bondarock said...

haaaaa buat tag yg derna soh buat tu syana !!!

refer kat sini http://bondarock.blogspot.com/2009/04/tag-derna.html

SyaNa said...

diana~ hahaa..tunggu ke??
ari ni pn jengok blog org sajok

helena~ hahhaaa..muntah darah kang org len tgk :p
nnt boleh di pk kan..kekee

SyaNa said...

mama~ mmg jongos pn :p

kak rock~ kekeke tq..tq..muke tak malu

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ala..ko update je pasal menu makan ko..
aku suke je tgk gambo makanan ni..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kot2 leh try buat kan..
hihihi

(aku saje je ni)

ppb_ppkp said...

kadang2 angin malaas akan sampai kat kita,,eheejejej..sama la ngan imah

sall said...

kukukakikukukukakiku....layan yg penting aku nak “MAKAN MCDONALD FREE?????”

Nana said...

lapa...