IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, April 17, 2009

Kain Baju Raya...

ha..korg da beli kain nk buat baju raya??? aku da beli 2 pasang...tp tak tau la dan ke tak tggu raya..hiks...
aku beli online je kat bazar-ria..tuan punya kedai nama dia fieza..
kkdg org takot nk beli kain online kan..tp aku masuk ni da 3 kali aku beli online..
bg aku kualiti dia sama jek mcm kt kedai2 luar tu...cuma jimat masa..jimat minyak..jimat duit paking...
sume dihujung jari sajok...

macam2 kain ade kt bazar-ria..ko gi la tgk..penghantaran cepat plak tu..sbb br petang smlm aku bayar pagi ni b4 11 da smp da...cepat kan...





aku beli 2..



ni kain cipon...tang baju cipon jarang tang kain satin..tantek...aii laikk




yg ni corak kain batik..tp kain batik tu jgn ko ingat mcm kain batik mak2 tau...
sgt lembut sejuk jek...baju tu plak kain jaquad..ade sulam2 sket..so tak la plain jek..



skrg ni tak yah susah ko nk berpanas kt jalan TAR tu..sume ade dlm tenet ni..ko klik je...
tp kalo ko sorg yg cerewet gile babbbbb**** awal2 aku sound jgn mandai2 nk beli online..
kang bg org len kualiti da cukup elok..ko plak mandai2 ckp tak berkualiti...so ko sile pegi pilih kt kedai makcik ye...
ok..selamat bershopping

11 comments:

Ayu Jaffar said...

sakan shopping ye syana :p

sekarang senang sumenya kt ujung jari, cuma sediakan RM shj :p kak ayu kalo beli kain nk kena pegang, telek betul2...tak puas kalo order je...

hik hik hik memang cerewet la..

helena's said...

cepatnye beli,,tp memang cantik2 kan kain kedai mrs fieza,,nt nak beli jugak!

Liana said...

cantik2 memang cantik!
Setuju sangat dengan ko syana...

zai@umiaiman said...

bagos2 bg link ke kedai tu.. dah ler skrg ni jari jemari ku ini cukup gatai cliks online .. aiii suker semua2 ni..:)

~Eila @ Along~ said...

haihh syana..pepel pink tuuu cam sama je ngan aku punya..hehehe

Mamamanja said...

pose dah abis ganti lom weh??

Mya said...

adoii.. dah nak puasa, raya segala dah kan... duit duit..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
hehehe...time kasih ler beli baju tuh..
halal ye..
aku jual tau...

dah siap kang jgn lupe jadik model..

SyaNa said...

kak ayu~ sakan..raya pn tak lama lg..kekee buat sket2..

helena~ ko kena beli..nnt nk pakai time raya umah mama :p

kimmi~ kan kimmi kannn...

zai~ kekeke..sile..sile..

eila~ ye ke?? boria la plak..hahhaa

mama~ weyy tlg sket ye..awal2 da settle

mya~ ttibe ko pening ye..

fieza~ mmg aku rse tak sempat tggu raya nih..hahhaa

Anne Zain said...

aku pon salu sgt dah beli on9 ni...termasukla ngan ko..hahahah
tp wat mase ni seme alhamdulillah...takde masalah lg...seme penjual jujur...
cantik la baju ko..

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

wei!!!!!!!! kain purple/pink tu lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nak bli tp tak sure lagi nak pakai kaler apa.... tp plan mcm nak guna cotton je...

tukang jahit aku dah siap kasi tau last terima tempahan July.