IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 13, 2009

Kenapa Aku Teruja??

smlm aku gi umah mama..gigih woo bgn pagi2...xcited lebih..lama aku tguu saat ni..hiks..poyos..

akhir nye dapat jugak ape yg diidamkan..


ni sesi check kot ade yg rosak..





aku pny 1 jek..kimm smp 3 ko...nnt aku jaja ye ape aku beli...
yehaaaa..ako soka...

12 comments:

Liana said...

hehehe.... Syana itu Vision sama dengan kimmi punya! Hadiah dari pak mertua. Baru ambil dr Ipoh masah balik hari tu...Best giler...

Teruja nak pn. Syana masak lepas nie...hehehe

Mamamanja said...

pastu jaja sekali apa menu yg dikau masak lam tu :p

SyaNa said...

kimmi~ nnt raya dtg umah tau..hehehe tu vision kimm pny

mama~ kekee..aku nk simpan smp sethn br pakai :p

~Eila @ Along~ said...

aku beli vision tu satu set mase p langkawi last year..
jimat gas tau sebab masak guna api kecik je..visoin tu cepat panas...dan cepat masak..huhuhu

~Eila @ Along~ said...

aku beli vision tu satu set mase p langkawi last year..
jimat gas tau sebab masak guna api kecik je..visoin tu cepat panas...dan cepat masak..huhuhu

helena's said...

ooo igtkan ape td,,patut pun la saye tatau itu barang,,kekeek

++eden|essey++ said...

beshnyaa....umah dah ade xpe..leh beli tuh sume brg, ako umah xder..juz menabung jek dulu, sok dah ade rumah, ako pon jd cam ko gak syana.....hehehhe

M@L@ said...

wah shopping jer..bagus2..utk kiter tak der ker??

ppb_ppkp said...

I like vision tu la...nanti pi langkawi nak sambar lagi laa

Mamamanja said...

naper nak tunggu setahun plak weh?
bila setahun makanan yg dimasak tu jadik lebih sedap ker? :p

mama tisya said...

tahniah dpt gk

sall said...

dah rasmikan ke.??