IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, April 3, 2009

Sharina Niza

saje nk tayang muke ari ni..kot ade yg rindu2 nk tatap wajah ambo :p
ni aku nk tunjuk baju aku ni..sbb aku suke kaler baju ni ..
..sweet2 manja jek aku ari ni..hahaaa...
nak cari la lagi kain gaya gini..ni antara baju yg makcik jahit tu baru buat..
nasib tang baju ok..cuma kain ari tu besar..tp da alter da..





aku dok opis je lunch time ni..ape lagi..makan capati gulung le..
pandai da aku gulung2 ni :p
mmg save gile aku minggu ni..
pagi capati..lunch capati..cost RM3 sajok..
ye..ye...boleh beli hadiah best utk bday mama aku..erkkkk..


da abis masuk perot aku :)

8 comments:

helena's said...

comel-comel..macam ejam gak comel dier..hehe

kaksyana makan capati jek memang kurus la ne..jeles la ne..hiks

Mamamanja said...

SOK2 MUKA PUN CAM CAPATI HAHAHAHA

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

nk kirim gak kain gitu .. sweet jerrr ;-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

syana,
lawa baju ko ari ni...
terserlah keayuan gitu...
hiks...ko da kurus ler...
pipi ko da kempis skit..

SyaNa said...

helena~ ejam tu mmg comel..jambuuu
hahaha
sile mkn capati jugak :p

mama~ laki aku ckp nnt byk bulu mcm mamak..eeee..geli aku..

diana~ sweet kan..tp kalo cotton lg sweet..

fieza~ hahhaa..lawak le..mcm belon plak kempis2..kekkee

Liana said...

Syana...kita seropa! Kimmi pun suka warna ala-ala cam tu...Rasa comel sangat ler...hehehe...

His...nie memang jimat giler nie...

jiejah said...

mmg comei ..sweet sgt kaler dia .

++eden|essey++ said...

ala syana ayu nyer ko...slalu manjang pkai suar jek ako nengok....skali skala join la ako ngan yg selalu bebaju kurung ni...huhuhu...terpaksa..