IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 30, 2009

Peluang Datang Sekali....

If a window of opportunity appears, don't pull down the shade.


=> peluang yg baik tak dtg berkali2..so kalo ade 1 peluang tu dtg grab teros
jangan dok lepas kan..tak kira la peluang keje yg lg better ke..ko kena naik pangkat ke (ade ke org naik pangkat nk lepaskan) ape saje la..tp ye la konpem la kena pk dulu kan..iye ke ni yg terbaik utk kite..pastu bile da buat decision kena la tawakal..

aku rse bleh gak diguna pakai utk jodoh..Mr. Right tak dtg byk kali..so b4 reject org tu ko pk habis2..camne kite nk tau Mr Right kite??? tu ko kena tny hati ko...aku nk jawab pn tak reti...tp ingat..jgn da lepas reject baru ko sedar dia yg terbaik utk ko...time tu ko geget jari je la...kalo ade rezeki ye dia akan terima ko..

so ingat ye kawan2....peluang dtg kite grabbbb....kite ape??? kite grabbbbb

*layan je....


6 comments:

Mamamanja said...

layannnnnn

cam cikgu erk? :p

helena's said...

yes!peluang dtg kte grab jek,,saya pegang tu...

Anne Zain said...

yer...betul tuh...saya setuju!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

betul tuh..peluang datang skali..
bukan senang nak dapat peluang kan..

ratu78 said...

weh syana, aku setuju gak ! peluang dtg sekali jer dlm hidup kita ni...pandai2lah kita menilainya.... :)

reen said...

ye btulll!!!...erti kata lain...kita ngap jek...jngn malu2..klu malu mlepasssss!!!..huhuhuhu...