IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, April 14, 2009

Panggilan Dari Hospital

tadi dapat call dr hospital putrajaya..dia tny btol tak date aperation aku tu 4/5? aku jawab la betol...
pastu dia tny nk tak postpone ke 15/5..aku tgk kalender tu time bday mama..lg pn Syarul sure da abis cuti..
tp ati tu mcm nk la jugak..sbb ari jumaat kan..so lebih afdal la kot..

A: kenapa ye doc?? ade prob ke??
D: tak..15/5 tu nnt ade conference psl laparoscopy..so ade la org2 tertentu akan ikot sekali time procedur tu..
A: *dgn laju aku potong* takpe la..sye nk 4/5 jugak..


tak kose aku nk bg sume org berlambak dlm bilik tu time procedur..da la aku pengsan..ntah sape2 la ade tgk nnt..kang mcm bahan ujikaji plak...
takmo..takmo...

so konpem aku operate 4/5..

18 comments:

helena's said...

alahai..sedih pulak dengar,,nt cikhel leh tgk kat hospital putrajaya,,dekat jek,hehe kak semoge tabah k..kakakku kan kuat..

ppb_ppkp said...

shana..hang dah kawen brape lama>>>
dugaan kan??imah ni pon mcm2 dugaan nak ada zuriat ni..allah swt nak uji kita...teruskan usaha.

Gieyana said...

A'aa ler nnt suma org tgk kiter..malu woo..perpun tabah k..

mazzura said...

huwaaaa. apa ni dah jatuh ke tangga 2nd last...xaci..xaciii...hahah

SyaNa said...

cik hel~ nnt dtg bwk bua tgn tau..kekee

imah~ da nk msk 4thn..aku terima ujian ni ngan tabah

gie~ malu + takot..kang dia godek2 lama plak nk settle..

zura~ erk..hehheee..

Liana said...

Syana orang yg tabah...

Diarihatiku1976 said...

syana sabar ya... insyaallah kalau ada masa ina nak jenguk gak... sebab dah dekat dah tu... leh ekr

ar-adawiyah said...

kuatkan semangat tau...aku doakan dipermudahkan semua urusan ko yek...amien...

gee ryder said...

nak kena operate?
sbb pe tu?
anyway, smoga sumanye slmt

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kita doakan semuanya selamat yer syana

Ana said...

hi syanaaaa..dulu kita kenal gitu2 jek ekk..cakap pun penah kira bapa kali..hehehe..xpe laa ana doakan operation tue berjaya yekk..

++eden|essey++ said...

syana...sedihnya..ko dah nk operate yea...tabah kan hati tau...kuat kn semangat ko...kite org pepuan kene kuat...sayang ko

SyaNa said...

korang..aku rse terharu sgt atas sume support..
aku sayang korg sume..huhu

zai@umiaiman said...

hiskkk aku ni dah terlopas ko nyer byk n3 ni, pstt!! leh tnya ckit, operate apa yer...(hihi kepho nyer aku nii)

Anne Zain said...

aku pon doakan ko selamat seme ye syana...n dipermudahkan urusan ko nanti...Amin

Mamamanja said...

takut ler dengor kena operate

mazzura said...

betul2...xkose nak jd bahan eksperimen dorang..ntah apa2 ntah dorang wat nanti..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

ketinggalan keretapi..huhu
bagus pilihan ko tuh..
jgn bg ramai sgt masuk bilik time ko operate..skang ni memacam kan..
hiks..