IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, April 28, 2009

Layan Je La....

lepas Syarul abis exam sabtu lepas teros menuju ke umah kak phira..
baby adief da sehat bleh blk umah...

jom layan gambar kerenah sofea bersama baby adief

ko tgk la sofea tu..muke masam ttibe...


tapi tu dia belakon jek...tgk senyum lebor balik


pastu tonggeng gaya tu plak...


hehheee..tu la sofea...macam2 hal...kelakar tau dia ni...



baby adief yg asyik tido jek...aku takot nk dokong...tp dokong la kejap..tu pn keras jek tgn aku pegang dia...


makngah: sofea...makngah bwk balik adik boleh????
sofea: boleh...
makngah: makngah bwk balik sofea boleh????
sofea: *dgn laju* tak bolehhhhh

7 comments:

helena's said...

alahai comel je,,rase macam nak anak pulak,,wakakah

yantz-yeem said...

eee...comel nyer mcm aqil dah ruper nyer
salam ziarah,
jom join contest kat blog saya...

jiejah said...

huhuhu dappppnya bau bebi ..

SyaNa said...

helena~ hahaaa..ttibe nk anak ye..

yantz~ salam...

jiejah~ tedapppkan..ala2 bau aku jek..hahaaaa

Liana said...

kaku yer syana.... Tak per kena belajo lagi tu! Tetiba teringat masa first time pegang anak sedara! Ko tau tak ku kata apa! Tak moh le pegang! Takut! hahaha...Sekali kena sound dengan mak... pegang ler kejap! Bila dah pegang jer kan...ah...bestnya! hehehe

M@L@ said...

bb mcm ni dok tido jer lah.. biler dah besau pulak dok main x reti ido..spai penat nak jaga..tp seronok ade bb nie..
dik nak tanyer soklan cepumas hang biler lg no??...

Mamamanja said...

oooo bawak balik adik bleh plak... jeles ler tu gamaknya