IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 22, 2009

Sambungan Kesah Aku & Dia

hahaha...konpem korg bohsan kan...
tp aku mcm sonok plak nk cerita..atleast nnt aku da tuo aku bleh baca balik kenangan akku & Syarul...

ade yg ckp aku tabah..ade yg ckp aku muke tak malo...hahahaa...

ni aku cerita benda2 yg aku ingat la ye spjg aku & Syarul menuju ke alam kapel...kekeke

ade time Valentine's Day tu dia ajak aku kuar tau mlm..
aku mcm xcited gile la..
ateee jejaka pujaan ajak kuar berchenta..
sanggop tu aku amek dia kt umah..
very tak romantik..org len tggu bf dtg jempot..
pastu menuju ke Bukit Bintang..
tgh dlm kete tu bleh plak dia ckp nk jmp member dia sekali...
ingat kan laki tau...ciss pompuan rupenye..2 org plak tu..
pastu ngan sorg member laki yg keje area BB tu..
ko bygkan perasaan aku time tu..
dok la melepak kt Starbuck mcm org budus jek aku rse..
ye la dorg dok nyembang kan..aku nk nyelit pn tak tau ujung pangkal..
tp aku sonok sbb dia duduk sebelah aku..


keesokan tu dia kena gi Kursus kt Bukit Tinggi..
pastu aku mcm bohsan nk dok kt umah sewa tu..balik la kg (kg jaoh)
aku ckp la ngan dia nnt amek la aku kt pudu..pastu dia ckp ok la nnt call
pastu time nk blk ke KL tu aku dok calling dia dr kg..
tang angkat2 tau..aku da sedih da..
sanggop aku amek bas paling last (kul 6pm) sbb nk tggu dia pick up phone
time da naik bas tu still tak angkat
smp la aku smp KL
lama ko aku tggu dia..aku ingat lagi aku tggu kt McD depan LRT Masjid Jamek..
padahal bleh jek aku naik LRT smp Serdang suh housemate aku amek..
tp ntah la..last2 aku balik gak sdiri
da smp umah tu baru la dia call..dia btau kuar ngan member2 hp tinggal kt bilik hotel..
huwaaaa...tensen kan..tp nk marah camne..bkn bf aku pn..
dia ckp mmg dia malas ngusung hp tu sbb dia tinggal..


ade gak yg tanya syarul tau ke psl cerita ni..
kkdg mmg kitorg akan imbas blk benda2 ni..

nape dia takmo aku?? aku comey gak tau dulu..hahaha
nnt aku scan pitcher dulu2 ye..
dia takmo aku sbb dia tak suke pompuan gitu..
tp aku suke lelaki yg mcm jual2 mahal sket..aku kejor ko smp dapat..hahahaa


*nnt aku ingat lg peristiwa len aku cerita...even byk yg memalu kan aku..aku tak kesah..

8 comments:

Mya said...

sekali pandang pun aku dah boleh teka si cocoi tu jenis jual mahal.. dia dgn pompuan kat office ni pun aku tgk cam ala-ala je..

aku yakin dia bukan jenis menggatal. tahniah syana! hikhik..

helena's said...

same la saye pon suke laki yg jual2 mahal..tp tak kejor pulak..hikhik kaksyan cite la lagi,,saye suke bace!

Anne Zain said...

hihihi...membakar semangat tol la citer ko nih syana...suke akuuuu

~Atie+Farid~ said...

aku la tu ckp ko muke tak malooo..wakakaka.....

aku suke style ko syana...kalau aku kan, aku dh bla, malas nak layan mamat jual mahal....ehehehe

Liana said...

hahaha...bestkan syana kejo2 orang nie...hehehe

M@L@ said...

hahhhaaha dik ko ni kannn mmg buat muker x malu yer...nasib ler si syarul jenis budak baik.. kalo laki yg gedik habis hang...hehhehehehe

citer lah lagiiii... sedap pulok biler baca citer hang masa zaman bercinta cintun....

jiejah said...

hamboiiiii main kejar² ek ko syana.
buh ler lagik citer ko , best plak baca .

karang² kalau rajin aku buat gakk tp dah byk yg aku lupa ingatan wakakka

Mamamanja said...

kelakar jerk baca citer ko nih. ko memang tegar nak ngejor si syarul erk?? :p