IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 15, 2009

Bile Syana Dukung Baby

ko tgk..ttibe ade baby masuk opis aku..xcited aku ngan kimm nak dukung..
ade bakat tak aku??? heheehe..
ni cucu bos..anak bos dtg td so dapat la kitorg tgk budak ni..
nama dia Aisyah Karmila (tp aku tak tau ejaan dia)
rambot dia ade highlite ko..ecewahh kecik2 da blonde2 gitu..




kuat tentutt dak ni...



ni lunch aku td..sandwich sardin..jimatttt



*korg lunch ape tadi???

20 comments:

mazzura said...

ada tokoh..tak lama lagi tu :)

helena's said...

elok2 dukung baby tetibe kuaar lunch pulek,,kekeke

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Ya Allah..
tembam nye...dapat kat akummg kene gigit budak ni..

ada tokoh ni..
ko kene rajin dukung baby..
amik aura..hiks..

aku pon lunch sandwich daaa...

SyaNa said...

zura~ hahaa..amek berkat kimm ckp

helena~ hahaha..entry melompat gaya nye..

fiza~ mmg montel..ade tokoh ye jd ibu mithali..hahaa

jiejah said...

akakakaka cam berat jekk mummy syana nak dukung itu budak~tembun tul, geget sedap !!


aku lunch kat SR haahhaa

Anne Zain said...

beby tu suka kentot? tah2 dier pakai losen mujarab kot...hikhikhik

ppb_ppkp said...

syana....teringin kan..imah pon teringin la..bila la nak buleh dukung anak sendiri ni..
syana...ivf buat kat mana???
brape kos??

~Eila @ Along~ said...

woowww..syana belajar dodoikan anak..hehe..huhuh..lunch makan sandwich?? aku lagi best..jarang amik lunch..hehe..balik keje br rase lapar

~Atie+Farid~ said...

fuh..fuh...sembur kat ko & iela...mudah2 an rezeki korg untuk dpt bb di percepatkan........

amin...

SyaNa said...

jiejah~ hahaa..mcm nk blos aku dokong..heyy ko coti diet ye??

anne~ aku pn rse gitu..musuk ok dia tentut..hahah aku cover muke..

imah~ sabar ye imah..sama2 kite chaiyok..IVF kt HUKM..jgn ko tny kos brape..huwaaaa sedeyy tau..


eila~ kot la berkat dokong baby kan..tu lg jimat teros tak amek lunch..tp mmg ko kurus la skrg

++eden|essey++ said...

comei jek syana dukung baby....besh tak syana....
psstt...ako x mkn lunch td, sbb ako tunggu makan kt meeting petang td...tgk2 mee hoon singapore jek...jd lahhh

Liana said...

Comel ler syana... InsyaAllah yer... Syana boleh...Malaysia boleh! hehehe

cintaKusayangMu said...

fuhh.....lps ni dokong ank sndiri lak k.syana...amiinnnnn

PuteriSatu said...

tapikan akak selalu gak dengar orang kata....bila kita mesra dengan baby-baby ni...ada harapan nak pregnant...cam mengikutla..ha gitu...kepercayaan orang tua-tua...satu lagi...ambik anak angkat...pun macam tuh...ada orang...tak sampai 1 tahun ambik anak angkat...tetiba pregnant je...rezeki tu mengikut...org kata..

Mamamanja said...

hel,
tu la pasal...
dari dukung baby tetiba sandwich plak yg kuor :p

Mamamanja said...

ada gaya tapi cam kekok sket

payiet said...

wah amek berkat ek? insyaallah ada rezeki tu, usaha dan bersabar hehee
sandwich sardin, jimat dan sihat konsepnya

fara said...

ade gaya jd mak budak ni syana...aku doakan ler..aminnnn

sararisa said...

kak shana....kena praktis lagi tu...keras jer tangan tu...ekekeke...cam nak jatuh pun ada baby tu....

gee ryder said...

comel baby tu...
dah ada gaya tu, so cpt2 la timang baby hehe