IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, April 28, 2009

Jalan Ari Sabtu

cerita da basi....huhu..tak kire nk update gak

sabtu lepas aku gi K4 ngan kak ina dan konco2 nye..tujuan adelah utk cr kain ela kenduri cukur jambul anak noni sabtu ni nnt...
nnt korg tgk la family tepeng boria pakai baju kurung..tp hok pompuan je la..ape hal lelaki nk pakai baju bunge2 kan...

so bile da dpt ape yg dicari teros menuju ke McD..b4 tu jmp clown ni ha..clown suar londeh..dia buat belon pusing2 ni free..tp utk budak kecik jek...



tgh tggu kak ina oder makanan...makngah & arip


laparrrrr


sekali aku da abis basuh tgn tenmpk minahpecintapink ni..hahhaaa..terkedu lidah..tp nasib aku sempat tingat nk snap gambar...hahhaa...jmp pn tak smp 5 min..masing2 tak to nk ckp pe..


pastu mya sms aku say sori takot aku ingat dia sombong..hahahaa...aku pahamm....paham...
aku pn teros rse nk membuang sbb nerbes...


tu la kisahnye...sori la mcm tak ikhlas nk update...
sat aku update lagi pasni...hahhaaa

9 comments:

jiejah said...

oooo terjumpa mya ehhh ?
kocik jek dunia kan ..hahahah

Liana said...

o... Comelnya dia... Kimmi dah terbayang muka ko syana... Mesti lawak masa tu kan?

SyaNa said...

jiejah~ tu la weyy..aku tgk dr jauh da nmpk seba serbi pink..sah mya...hahhaa

kimmi~ mmg comey..dok sebok kata diri gemok takmo amik gambo..kekeee
tang mana gemok ntah..

helena's said...

cerite tu macam tergantung,,tak puas bace,tak klimaks la.,.hahaha

Anne Zain said...

syana...ko kalao nebes je terus nak gi toilet ek...hihihiih...dah 2x aku baca ko jd gitu...

SyaNa said...

helena~ bleh buat petandingan sambung cerita aku...hahhaa

anne~ mmg wei..aku kalo nebes kan sistem penghadaman aku bekerja dgn jayanye...hhahaaa

M@L@ said...

Patut ler akak naik heran npk akak tgk muker syana dah separuh hijau.. separuh merah... ruper nyer nak membuang ish3x....

Mya said...

dedua cam tersipu2 malu sudahnya... :p

Mamamanja said...

kot2 org lain???