IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 6, 2009

Terima Kasih Daun Keladi Elyies :-)

Sabtu lepas mmg ari yg bz utk aku..
lepas amek stok barang ngan mama aku pegi amek Sofea kt umah Kak Phira..
lepas tu bwk dorg pegi mkn kt McD Taman Melati..Amek Sofea sbb kak phira nk dating ngan abg rizman..
sian..tak lama lg nak bersalin da..so bg can dorg dating2..


lepas anta mama & sofea teros ke Segambut sbb nk attend bday party cik comey Aqila..mama dia Elyies yg jemput aku..
disebabkan takde geng aku konvoi ngan Erryn dr Gombak..
terer gak dia cr jalan..aku folow je dgn riang..walaupun 2kali u-turn tp smp gak b4 majlis..

ni baru smp..b4 kul 3ptg da smp..mcm majlis kawen..


tisya yg cute..dia tgk aku pastu sengih..bile aku nk amek takmo..wooo jinak2 merpati ni..




ko tgk food..mmg class catering ni..tersusun cantek jek..



kak nina & co..ayuni takmo tgk aku..huhuhu




me & erryn



aku tak ikot tema merah...hamponnn



bday girl tido...kena la tggu dia bgn nk nyanyi2 potong kek..sian dia..



anak tido mak nye dok sebok posing..yg duduk tu Elyies..tgh sarat tp menten jek..
dia takmo amek gambor sebelah aku...huhu..sedey tau...


bday girl baru bgn..mamai lg ha...


ayuni yg cantekk...peloh2 ha...

tisya yg cute...hepi je dia ari tu..


kek yg sgt nyummy...



me & kak nina...dia pn tgh sarat tu...


erryn, syana & kak nina



erryn, yan, syana & kak nina...sume2 geng PCM


tetamu yg hadir...


yan & jasseena (si kembar ayien)



jaff yg pandai senyumm...ni la kembar Jass atas tu..


geng PCM posing sebelum pulang..aku nyorok belakang ayien...

tq tuan rumah...
nnt jemput lagi tau :)
*aku ni tak ramai kawan..tp start aku kenal dunia PCM & blog ni le kawan aku semakin ramai..tq la korg2 sbb sudi jd kawan aku :-)

14 comments:

Liana said...

wa..bestnya...

Anne Zain said...

wah bestnyer korang....kat jb ni aku lom ada kwn2 yg kenal dr blog...ekekekke....kalo tak leh gak gather2 kayak gini donk!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang..
tak sia2 ko makan capati..
dah kurus wei ko skang..
jeles le ni..
hiks

jiejah said...

wahhhhhhhhhh bestnya ..yummy yummy.
PCM tuh aper ?
akakakaka kot ler leh join ;0

SyaNa said...

kimmi~ mmg best...nnt kite dating ye..ade sesuatu nk bg ky husna

anne~ meh la turun KL gather2..

fieza~ hahaha..berkat capati gulung:p
ala..ko pn da kurus pe

jiejah~ PCM tu forum perkahwinan.com.my

mazzura said...

xpat pegi..ada kenduri kawen..tambah lak ari tu keje

eLYies said...

tq shana...dtg gak ko yer...aku menghargainya...wakakkka

bkn aku tak sudi ambil gambo sbelah ko..aku nampak BIG BIG sebelah ko..wakakakkaaakaka

SyaNa said...

zura~ kalo tak leh jmp zura & co kt sana..ala2 gathering pcm

elyies~ tq gak jemput aku..ko ni..mana ade big big...
ceyum aku pn takmo :(
hahhaa

helena's said...

dan sy dapat rasekan kaksyana dah kurus,,wah ni takleh jadik ne.kekeke

ayien78 said...

Syana...ko ni hap'pening' laa
1st time kenal ko aku terasa mcm 100 thn dah lam akenal ko ahaks...

ko pun penin nk layan aku kan...
"jahat tau gelakkan kamera digital aku yg dah parah tu" gambar2 dlm blog tu aku pki kamera tu tau...uhuk uhuk uhuk

bestkan g bizday aqila...mewah makanan..aku jek yg tk dpt enjoy sgt sbb anak2 aku pakat2 ngamuk!!! tensen aku di buatnyaaa

SyaNa said...

helena~ saje ko buat akak kembang montot :p

ayien~ aku mmg peramah + tak malo..sume aku sapu tegor..

kekee jgn la weyy..aku dok terbyg lg ni..kelakau..
bkn sbb keadaan camera ko tu..tp cara ko tunjuk kt kitorg tu..hahahaa
nyway mmg best jmp ko even kejap sgt2..
aku takde anak ni pn tak puas makan..kasik can org len..kang abis plak aku bedak :p

++eden|essey++ said...

besh nyer pegi...teringin nk pegi apakan daya ako ngan nabihah demam lah...laki ako lak keje....tp pesal x ajak ako pegi kalo x leh follow same2...ade geng...

Mamamanja said...

meriah

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

lawa kek tuh..
mana elyies tempah erk..