IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 23, 2009

Berlibur Part 1

smlm mcm sume tau aku pegi berlibur di Hotel Istana..secretarie's week wpun aku bukan sorg secretary..pukul 10am kami da gerak dr Sri Hartamas..

muke ceria di pagi hari..


smp2 teros menuju ke toilet..cun weyy..sambil tggu kim aku dok testing camera...ecewah


owh ni kt dpn ballroom..sgt cantekk


ni kt lobby..lepas amek tiket kena tggu smp kul 11.30 baru bleh masuk..so pusing2 dulu







aku da lapor sgt time ni..gara2 tak bfast la ni


see tiket nye...nk bayor sdiri tak mampo aku









ni staff hotel tu..bleh dia tny aku "ni media ke???"...hahaha..kim selamber jwb "tak la blogger..meh la amek gambor sama..nnt tgk blog dia.." hahahaa










susana b4 bleh masuk..



kimm suh snap baju2 org yg lawa2...hahaaa..


ok ni da msuk dlm dewan..ckp kul 11.30 start tp smp kul 12 lebih tak kunjung tiba artis2 tu..
so dia serve lunch dulu..smp da part dessert pn tak masuk2 lagi depa..
elok dia tuang kopi aru sore afdlin shauki bergema..
table kami no 24..






ok sat ye..sambung part 2..

10 comments:

Gieyana said...

bestnyer..leh jumpa artis!jeles2..

Anne Zain said...

seronotnyer ko syana...uhuks2...
takde plak datok nak sponser aku...hihihihi

ppb_ppkp said...

mak oiii..mahalnye tiket.....

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhhhhhhhhhhhh 20 top male artist .. mantop!!!!

helena's said...

alahai sonotnye..kompom jeles ne,,

~Atie+Farid~ said...

korg janji nak pki black n white ek

mama tisya said...

kemain lg korang berdua ye....mmg dh tau ke dpt p ni cz tgk bj tu pki lawa2 je...ehhehe...mmg ada gaya sexyrtary ko syana....

Mamamanja said...

best ler... udah ler dapat sponsor... meja depan lak tuh

ratu78 said...

best2
kalau bawa kamera besar sure org akan ingat reporter nya kan ??

M@L@ said...

dah spai yerrr...mahai betul tikett..free kannnn mesti pegi..